Samarbeid med Schlumberger i Skandinavia

Bedriftene Ergonomikonsulentene AS og TRABBIC AS har inngått samarbeid med det internasjonale/franske konsernet Schlumberger i Skandinavia.

«Live Well» er en HR-arena i Schlumberger. 

Ergonomikonsulentene AS i Sandefjord/Oslo og TRABBIC i Lillesand er blitt samarbeidspartner og leverandør av det helsefremmende konseptet Work & Surf Concept. Her fokuserer vi på mer aktivitet ved kontorpulten igjennom Work & Surf ståbrett. 

– Vi er både stolte og glade for den annerkjennelsen vi og våre produkter har fått i Schlumberger! Samarbeidet går i første omgang ut på at vi deltar på Schlumberger sine «Wellbeing Days» som arrangeres på deres lokasjoner i Norge. Vi er allerede i gang i Kristiansand og Oslo, og skal videre til Stavanger og Bergen i november, sier Ole Petter Ramfjord i TRABBIC. Her skal vi bidra med å promotere konsernets visjon om å tilrettelegge for helsefremmende arbeidsplasser, og på den måten bidra til friske medarbeider ved konsernets kontorer i Scandinavia.

TRABBIC Work & Surf ståbrett brukes for å redusere medarbeideres sittetid, og øke aktiviteten deres ved kontorpulten. Dette er noe som forebygger de typiske belastningsplagene i nakke, skuldre og rygg.

Vi gleder til den videre «reisen».

Handlekurv