Fantastisk bra!

Vår gode kunde OneCo har tatt Work & Surf Concept i bruk. Hør hva som er Geir Andersen og Anita Moens erfaringer med ståbrettene.

Jeg har fått bruke, og forelsket meg i, Work & Surf brettet gjennom jobben. Nå har jeg investert i hev/senk pult hjemme og når jeg nå topper det med et slikt brett så vil det bare bli lykke 😊. Dette kommer til å gjøre underverker for min korsrygg, hofter, skuldre og nakke!

Lisa, Kunderådgiver DNB

Jeg er superfornøyd! Work&Surf-brettet har vært i bruk hver dag siden jeg fikk det. Bevegelsen brettet gir meg er veldig god for ryggen og beina. I tillegg til hev/senk-understellet til pulten min er Work&Surf brettet den viktigste delen av tilpasningen jeg fikk på min arbeidsplass. Jeg føler jeg har fått en ny hverdag på jobben.

Sissel Louise Anker, Kongerød ungdomsskole

Å stå på «surfebrettet» ble raskt en daglig aktivitet. Opplever at det er godt å stå på, jeg slapper av, og har allerede blitt avhengig av å stå hver dag.

Kristin, SpareBank 1 BV

Användandet av TRABBIC vid stående arbete vid våra arbetsstationer ökar uthålligheten och minskar tröttheten i ben och fötter. Hållningen främjas också genom en konstant utmaning av koordination och balans. Lusten att röra sig ökar också då brädan ger utrymme för en viss lekfullhet. Skillnaden märks tydligt när du kliver av brädan ner på det vanliga golvet som då upplevs som stumt, hårt och dött. Hos Ross har TRABBIC blivit så populär att vi snart behöver en till varje anställd 🙂

Jan Öström, COO, ROSS Arkitektur og Design AB

Siden jeg fikk det jeg kaller «stå-brettet» for flere måneder siden har jeg nesten ikke brukt kontorstolen. For meg er det ikke bare en fin måte å holde meg våken og opplagt på, men det gjør meg også veldig mobil og rask til og fra kontorpulten. Det å stå rett på betonggulvet på kontoret er uaktuelt, derfor har brettet fra Trabbic gjort arbeidsdagen annerledes og bedre. Jeg bruker bretter fordi jeg liker det, og dersom det i tillegg forebygger belastningsskader og gir meg en bedre kjernemuskulatur, ja, da tar jeg det som en fin bonus.

Reidar Hjermann, psykologspesialist i psykisk helsevesen

Jeg begynte å bruke TRABBIC Work & Surf ståbrett på kontoret i en periode hvor jeg slet med smerter og spent muskulatur i korsryggen. Jeg har opplevd at regelmessig bruk av brettet har bidradd til å bedre ryggplagene og fremfor alt forbygge og holde ryggen i sjakk slik at den ikke stivner til og blir plagsom. TRABBIC Work & Surf ståbrettet er en kjærkommen avveksling i et yrke som krever mye stillesitting og statisk ensidig arbeid ved kontorpulten.

Psykolog Halvor Wennesland Gravdal

Godt for kjernemuskulaturen. Motvirker statisk arbeidsstilling. Veldig bra at det kan vippes i flere retninger – til god hjelp for å tøye “kinker”.

Cicilie, Meidell-Vikanes Gynklinikk AS

Jeg kjenner forskjell på ryggen min nå når jeg er flink til å buke TRABBIC brettet, så det er garantert en medvirkende årsak! Ryggen min er altså faktisk ganske fin for tiden, helt utrolig. Brettet er dessuten veldig mykt og behagelig å stå på.

Silje Gundersen, politi, ved Agder politidistrikt, Grimstad

Balansebrettet tas frem for å få variasjon i løpet av arbeidsdagen og ved at brettet beveger seg føles det godt å stå, samtidig kobler jeg på kjernemuskulatur jeg ikke gjør om jeg står rett på gulvet. Kan ikke annet si enn tommel opp for balansebrett!

Hege, SpareBank 1 BV

Lett å bruke og kjennes godt i ryggen.

Bente, Meidell-Vikanes Gynklinikk AS

Godt for kjernemuskulaturen. Motvirker statisk arbeidsstilling. Veldig bra at det kan vippes i flere retninger – til god hjelp for å tøye “kinker”.

Cicilie, Meidell-Vikanes Gynklinikk AS

Avlastende å stå på og det er godt for rygg og hofter. Lett tilgjengelig.

Marianne, Meidell-Vikanes Gynklinikk AS
Handlekurv