Vi produserer

Lokalt og bærekraftig

Work & Surf Concept er helnorsk både i utvikling, design og produksjon. Fysioterapeut Ole Petter Ramfjord er utvikler og designer, og produksjonen av våre patenterte ståbrett foregår i sin helhet lokalt på Agder, bl.a. i bedriftene Avigo AS i Lillesand og Svennevig & Ødegård i Grimstad.

Her forteller Ole Petter sin grunderhistorie.

Kundene våre en små og store private og offentlige virksomheter.

Eksempler på bedrifter som tilbyr Work & Surf Concept til ansatte:

I Norge:

Slb i Scandinavia, Strawberry, FIVEN Norge, UiA universitetet i Agder, Sivilombudsmannen i Oslo, OneCo, Deloitte, BUPA Vestfold sykehus, Agder fylkeskommune, flere NAV kontorer/ NAV Arbeidslivssenter, Trygderetten, Ergonomikonsulentene, Proplan regnskap (Kristiansand og Stavanger), Fylkesmannen i Agder og i Rogaland, Skien kommune, Meidell-Vikanes Gynklinikk, Den Norske Turistforening, Glencore Nikkelverk, Dagens Næringsliv, Agderposten, StoraEnso Norge, Rom for flere, Heimstaden, Advokatfirmaet Thommessen, Arendal internasjonale skole, Kinnarps kontormøbler. 

I Sverige:
Input interiør, ROSS Arkitektur & Design.

I Danmark:
Bendix Gruppen.

TRABBIC AS ble etablert i 2016, har tilhold i Lillesand, og drives av en liten flokk tverrfaglige personer med omfattende erfaring på hver sine fagfelt. Fysioterapi, rehabilitering og trening, næringsutvikling, salg, marked, økonomi, strategi og it.

Gründeren, Ole Petter Ramfjord, har mer enn 40 års erfaring i fra egen fysioterapi-virksomhet, rehabilitering, medisinsk trening, fitness, bedriftshelsetjeneste, helseinnovative prosjekter i det offentlige og private bedrifter samt undervisning.

Ole Petter Ramfjord har også etablert andre virksomheter  innen helse og livsstilsrelaterte konsepter og produkter.

 

TRABBIC er TRAining, Balance, Board og athletIC

Tidlig i min mer enn 40 år lange fysioterapi praksis var det en Sørlandsfisker som lærte meg at rygg- og hofteplagene hans kun var til å leve med når han var på sjøen i fint vær og fisket. I bris og moderate bølger fikk han den gode gyngingen i fra båten overført som lett bevegelse i kroppen. Dette gjorde han godt, og etter en stund ble han både mykere, mer bevegelig, og hadde mindre smerter.

På bakgrunn av faget mitt tok jeg utgangspunkt i hva vi trenger, hvilke håp og hvilke behov vi har når jeg skulle designe nye produkter. Dette gjør at utvikling av Work & Surf ståbrett og andre helsefremmende produkter blir til noe meningsfylt og relevant for folk, og forhåpentligvis noe lønnsomt for TRABBIC!

Ole Petter Ramfjord, fysioterapeut & gründer

I 2016 laget vi denne introduksjonen av konseptet vårt. Det har skjedd mye i vår produktutvikling siden den gang: 

Kundeuttalelse som gleder oss veldig etter test av Work & Surf ståbrett:
«Dette er noe helt annet! Nå er det behagelig å stå og jeg merker at kroppen har det bedre!»

Morten Holt
Ergonomikonsulent hos Ergonomikonsulentene AS

Ståbrettet hjelper for ryggplagene mine. Når jeg snakker i telefonen, noe jeg gjør ganske ofte, foretrekker jeg å stå på et TRABBIC Elegance treningsbrett.

Marvin Jensen
Adm.dir. Arcon Group AS