Work & Surf Consept – et helnorsk, helsefremmende jobbkonsept!

Work & Surf Consept, med tilhørende ståbrett, er helnorsk både i utvikling, design og produksjon. Fysioterapeut Ole Petter Ramfjord er utvikler og designer, og produksjonen av våre patenterte ståbrett foregår i sin helhet lokalt i bedriftene Avigo AS i Lillesand og Svennevig & Ødegård i Grimstad.
Kundeuttalelsen som gleder oss mest etter test av Work & Surf brettet: «Dette er noe helt annet! Nå er det behagelig å stå og jeg merker at kroppen har det bedre!»

– Tidlig i min 40 år lange fysioterapi praksis var det en Sørlandsfisker som lærte meg at rygg- og hofteplagene hans kun var til å leve med når han var på sjøen i fint vær og fisket. I bris og moderate bølger fikk han den gode gyngingen i fra båten overført som lett bevegelse i kroppen. Dette gjorde han godt, og etter en stund ble han både mykere, mer bevegelig, og hadde mindre smerter.

På bakgrunn av faget mitt tok jeg utgangspunkt i hva vi trenger, hvilke håp og hvilke behov vi har når jeg skulle designe nye produkter. Dette gjør at utvikling av TRABBIC ståbrett og andre helsefremmende produkter blir til noe meningsfylt og relevant for folk, og forhåpentligvis noe lønnsomt for TRABBIC!

 

Ole Petter Ramfjord, fysioterapeut & gründer

Historien om Sørlandsfiskeren skulle seinere vise meg at innovasjon begynner med kunnskapen om mennesket

TRABBIC AS

TRABBIC AS ble etablert i 2016, har tilhold i Lillesand, og drives av en liten flokk tverrfaglige personer med omfattende erfaring på hver sine fagfelt. Fysioterapi, rehabilitering og trening, næringsutvikling, salg, marked, økonomi, strategi og it.

 

Gründeren, Ole Petter Ramfjord, har 40 års erfaring i fra egen fysioterapi-virksomhet, rehabilitering, medisinsk trening, fitness, bedriftshelsetjeneste, helseinnovative prosjekter i det offentlige og private bedrifter samt undervisning.

Ole Petter Ramfjord har også etablert andre virksomheter  innen helse og livsstilsrelaterte konsepter og produkter.

TRABBIC er TRAining, Balance, Board og athletIC

Brettenes unike styrke

  • En svært naturlig bevegelse som gir høy komfort
  • Enkelt, lett tilgjengelig, effektivt og gøy
  • Attraktivt design
  • For alle brukerne, uansett alder, kjønn, sosial status, kultur og fysisk nivå
  • Dokumenterte og moderne trenings- og rehabiliteringsprinsipper
  • Tverrfaglig forankret med lang faglig erfaring
  • Patentert
Våre brett kan brukes av alle,
og er en gøy måte å jobbe/trene på!