Kampanjetilbud til bedrifter

Prøv Trabbic Work & Surf ståbrett gratis i 14 dager på din arbeidsplass!

Kampanjen gjelder fra 1. – 30. mars, og vi tar forbehold om at vi kan gå tomme for brett.

Våre ståbrett bidrar til den lille bevegelsen som gir stor effekt på rygg, nakke og skuldre

Hvorfor er det viktig å opp og stå på kontoret?

 • For å skape en motvekt til vår tids digitale passivitet
 • Kroppen er bygd for variasjon og bevegelse. Både fysisk og mentalt
 • En kropp som brukes bygger opp, og styrkes. En kropp som ikke brukes svekkes, og bygger ned over tid
 • Gir påfyll av overskudd og velvære
 • Bruk arbeidstiden på kontoret til å redusere sitte-tiden, og gjøre noe godt for kroppen din

Hva er effekten av daglig bruk av Trabbic Work & Surf ståbrett på jobb?

 • Aktiviserer så mye som 75% av hele bevegelsesapparatet
 • Øker hjertefrekvensen og blodsirkulasjonen
 • Ventilerer lunger
 • Opprettholder normal kroppsholdning og leddbevegelighet
 • Avlaster og styrker bein, hofter, rygg/mage og nakke
 • Senker skuldrene og roer stresset
 • Balanserer hjerne og nervesystemet
 • Øker konsentrasjonen
 • Senker muskelspenning og lindrer plager
 • Gir positiv tanke og øker selvtilfredsheten
 • Gir deg økt energi og en bedre dag

Se hva et utvalg kunder sier om Trabbic:

Å stå på «surfebrettet» ble raskt en daglig aktivitet. Opplever at det er godt å stå på, jeg slapper av, og har allerede blitt avhengig av å stå hver dag.

Kristin, SpareBank 1 BV

Jeg kjenner forskjell på ryggen min nå når jeg er flink til å buke TRABBIC brettet, så det er garantert en medvirkende årsak! Ryggen min er altså faktisk ganske fin for tiden, helt utrolig. Brettet er dessuten veldig mykt og behagelig å stå på.

Silje Gundersen, politi, ved Agder politidistrikt, Grimstad

Godt for kjernemuskulaturen. Motvirker statisk arbeidsstilling. Veldig bra at det kan vippes i flere retninger – til god hjelp for å tøye «kinker».

Cicilie, Meidell-Vikanes Gynklinikk

Balansebrettet tas frem for å få variasjon i løpet av arbeidsdagen og ved at brettet beveger seg føles det godt å stå, samtidig kobler jeg på kjernemuskulatur jeg ikke gjør om jeg står rett på gulvet. Kan ikke annet si enn tommel opp for balansebrett!

Hege, SpareBank 1 BV

Lett å bruke og kjennes godt i ryggen.

Bente, Meidell-Vikanes Gynklinikk

Användandet av TRABBIC vid stående arbete vid våra arbetsstationer ökar uthålligheten och minskar tröttheten i ben och fötter. Hållningen främjas också genom en konstant utmaning av koordination och balans. Lusten att röra sig ökar också då brädan ger utrymme för en viss lekfullhet. Skillnaden märks tydligt när du kliver av brädan ner på det vanliga golvet som då upplevs som stumt, hårt och dött. Hos Ross har TRABBIC blivit så populär att vi snart behöver en till varje anställd 🙂

Jan Öström, COO, ROSS Arkitektur og Design AB

Jeg har tidligere slitt med mye magevondt i løpet av en arbeidsdag. Etter at jeg startet med å stå oppreist og jobbe, på brettet SNOW eller matte, kjenner jeg at disse smertene har avtatt. I tillegg føler jeg meg mer skjerpet og effektiv i min jobb ved å stå, selv når jeg skal jobbe med tyngre saker hvor jeg må konsentrere meg mer.

Marianne, SpareBank 1 BV

Siden jeg fikk det jeg kaller «stå-brettet» for flere måneder siden har jeg nesten ikke brukt kontorstolen. For meg er det ikke bare en fin måte å holde meg våken og opplagt på, men det gjør meg også veldig mobil og rask til og fra kontorpulten. Det å stå rett på betonggulvet på kontoret er uaktuelt, derfor har brettet fra Trabbic gjort arbeidsdagen annerledes og bedre. Jeg bruker bretter fordi jeg liker det, og dersom det i tillegg forebygger belastningsskader og gir meg en bedre kjernemuskulatur, ja, da tar jeg det som en fin bonus.

Reidar Hjermann, psykologspesialist i psykisk helsevesen

Jeg begynte å bruke TRABBIC Work & Surf ståbrett på kontoret i en periode hvor jeg slet med smerter og spent muskulatur i korsryggen. Jeg har opplevd at regelmessig bruk av brettet har bidradd til å bedre ryggplagene og fremfor alt forbygge og holde ryggen i sjakk slik at den ikke stivner til og blir plagsom. TRABBIC Work & Surf ståbrettet er en kjærkommen avveksling i et yrke som krever mye stillesitting og statisk ensidig arbeid ved kontorpulten.

Halvor Wennesland Gravdal, psykolog

Avlastende å stå på og det er godt for rygg og hofter. Lett tilgjengelig.

Marianne, Meidell-Vikanes Gynklinikk

Brettet hjelper for ryggplagene mine. Når jeg snakker i telefonen, noe jeg gjør ganske ofte, foretrekker jeg å stå på et TRABBIC Elegance treningsbrett.

Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo

Ja, takk!

Har du kontor på strekningen Kristiansand - Tønsberg og ønsker å prøve et ståbrett fra Trabbic?
Akkurat nå kan du prøve Trabbic Work&Surf ståbrett gratis på din arbeidsplass i 14 dager.


Vi leverer på døren!

Ole Petter og Morten i Trabbic er begge fysioterapeuter og brenner for god jobbhelse. Når du bestiller gratis prøving av ståbrett vil en av dem stikke innom bedriften din med brettet, og vil da samtidig gi en rask innføring i bruken.


Eksempler på bedrifter som har tatt i bruk Trabbic Work & Surf ståbrett:

I Norge: FIVEN Norge, OneCo, Deloitte, BUPA Vestfold sykehus, flere NAV kontorer/ NAV Arbeidslivssenter, Ergonomikonsulentene, Proplan regnskap (Kristiansand og Stavanger), flere fylkesmanns lokasjoner, Skien kommune, Lillesand kommune, Universitetet i Agder, Struktur1 Regnskap, Sparebank 1 BV, Tingsaker skole, Meidell-Vikanes Gynklinikk, Den Norske Turistforening, Glencore Nikkelverk, Dagens Næringsliv, Agderposten, StoraEnso Norge, Rom for flere, Heimstaden, Advokatfirmaet Thommessen, Arendal internasjonale skole. 
I Sverige: ROSS Arkitektur & Design, Input interiør. I Danmark: Bendix Gruppen.