Du blir syk av å sitte 15 timer på ropa hver dag. Med TRABBIC balansebrett kommer du opp av stolen og bort fra ensidig statisk arbeid!

En av våre viktigste samfunnsarenaer, arbeidsplassen, er blitt svært ensidig og stillesittende. Dette har så stor innflytelse på resten av hverdagen vår at det er med på å forme hele vår livsstil. I stedet for den aktive livsstilen, er vi blitt langt mer makelige, tyngre og avhengige av en passiv avslapping. Samtidig er stillesitting blitt vår største «helsefiende».

Personer med sittende arbeidsplasser har dobbelt så stor sannsynlighet for å få hjertesykdom, og kaloriforbrenningen faller med nærmere 90%. I tillegg vet vi at hjernen fungerer bedre når du står enn når du sitter.

Før sleit folk seg til dårlig helse. I dag sitter vi oss til dårlig helse

Trening med TRABBIC ivaretar de sansemotoriske kvalitetene: balanse, styrke, stabil bevegelighet, utholdenhet, koordinasjon, konsentrasjon, kroppsbeherskelse og mestring.

 

TRABBIC er et unikt og inspirerende grunntreningskonsept til bruk både individuelt og i grupper. Treningen bygger på en lang rekke av dagens mest kjente og dokumenterte treningsprinsipper og passer for aller de fleste.

 

Daglig  balansetrening med TRABBIC er basistrening for hele kroppen som starter i føttene. Foten er kropps fundament og herfra går informasjon til hele kroppen om hvor den til enhver tid befinner seg i rommet.

Tren balanse, koordinasjon, styrke og bevegelighet på brett fra TRABBIC training mens du jobber, trener eller slapper av hjemme! TRABBIC Elegance.
Med TRABBIC trener du balanse, styrke, stabil bevegelighet, utholdenhet, koordinasjon, konsentrasjon, kroppsbeherskelse og mestring - og det er gøy!

Dette er hva vi plages med i Norge:

2,8 millioner nordmenn er i arbeid. Ca. 40% har et mer eller mindre stillesittende arbeid. Forskning viser at denne delen av befolkningen sitter opp imot 9 timer daglig.

 

Dette forteller oss hvor spesialisert, automatisert og ensidig arbeidet er blitt for svært mange av oss. Teknologi og samfunnsutvikling gjør at selv barne- og ungdomsgruppen i befolkningen lever et mer ensidig og stillesittende liv enn for en generasjon siden. I dag er det ikke uvanlig at deler av ungdomsgruppen sitter opp mot 15 timer i døgnet.

 

Denne forholdsvis nye livssituasjonen/ livsstilen har stor betydning for menneskets helse og velvære, og  mange av vår tids store helseproblemer skyldes nettopp for lite bevegelse.

Tretthet0%
Hodepine0%
Nakkesmerter0%
Søvnproblemer0%
Rastløs, vanskelig å sitte stille0%
Smerte i skuldre0%
Følelse av anspenthet0%
Mye bekymret eller urolighet0%

DET RESULTERER ÅRLIG I:

3100000

Fraværsdager

100 000

Sykehusinnleggelser

2500000

Legekonsultasjoner

5000

Førtidspensjoneringer

Tenk om vi i sammen kunne legge til rette for arbeidsplasser hvor en av målsettingene med det daglige arbeidet skulle være at du var i bedre form når du gikk hjem i fra jobb, enn da du kom på jobb.

Ole Petter Ramfjord. Fysioterapeut & gründer

Jobbhelse og folkehelse – to sider av samme sak!

Daglig bruk av TRABBIC Work & Surf på jobb:

  • Aktiviserer så mye som 75% av hele bevegelsesapparatet
  • Øker hjertefrekvensen og blodsirkulasjonen.
  • Ventilerer lunger
  • Opprettholder normal kroppsholdning og leddbevegelighet
  • Avlaster og styrker bein, hofter, rygg/mage og nakke
  • Senker skuldrene og roer stresset
  • Balanserer hjerne og nervesystemet
  • Øker konsentrasjonen Senker muskelspenning og lindrer plager
  • Gir positiv tanke og øker selvtilfredsheten
  • Gir deg økt energi og en bedre dag

Gi deg selv en «TRABBIC dag» på jobben!

DETTE SIER KUNDENE: