Vi blir syke av å sitte opp i mot 15 timer på rompa hver dag.

Med TRABBIC training ståbrett kommer du opp av stolen og bort fra en ensidig statisk arbeidsstilling!

Fra natur til tastatur
En av våre viktigste samfunnsarenaer, arbeidsplassen, er blitt svært ensidig og stillesittende. Dette har så stor innflytelse på resten av hverdagen vår at det er med på å forme hele vår livsstil. I stedet for den aktive livsstilen, er vi blitt langt mer makelige, tyngre og avhengige av en passiv avslapping. Samtidig er stillesitting blitt vår største «helsefiende».

Personer med stillesittende arbeid har dobbelt så stor sannsynlighet for å få hjertesykdom. Energiforbrenningen faller med nærmere 90%. I tillegg vet vi at hjernen fungerer bedre når du står enn når du sitter.

Ståbrettet som ivaretar de sansemotoriske kvalitetene våre

Trening med TRABBIC training ståbrett ivaretar de sansemotoriske kvalitetene: balanse, styrke, stabil bevegelighet, utholdenhet, koordinasjon, konsentrasjon, kroppsbeherskelse og mestring.

 

TRABBIC training er et unikt og inspirerende grunntreningskonsept til bruk både individuelt og i grupper. Treningen bygger på en lang rekke av dagens mest kjente og dokumenterte treningsprinsipper og passer for de aller fleste.

 

Daglig  balansetrening med TRABBIC training er basistrening for hele kroppen som starter i føttene. Foten er kropps fundament og sensorer for informasjon til hjernen om hvor kroppen til enhver tid befinner seg.

Tren balanse, koordinasjon, styrke og bevegelighet på brett fra TRABBIC training mens du jobber, trener eller slapper av hjemme! TRABBIC Elegance.
Med TRABBIC Training ståbrett trener du balanse, styrke, stabil bevegelighet, utholdenhet, koordinasjon, konsentrasjon, kroppsbeherskelse og mestring - og det er gøy!

Dette er hva vi plages med i Norge:

2,8 millioner nordmenn er i arbeid. Ca. 40% har et mer eller mindre stillesittende arbeid. Forskning viser at denne delen av befolkningen sitter opp imot 9 timer daglig.

 

Dette forteller oss hvor spesialisert, automatisert og ensidig arbeidet er blitt for svært mange av oss. Teknologi og samfunnsutvikling gjør at selv barne- og ungdomsgruppen i befolkningen lever et mer ensidig og stillesittende liv enn for en generasjon siden. I dag er det ikke uvanlig at deler av ungdomsgruppen sitter opp mot 15 timer i døgnet.

 

Denne forholdsvis nye livssituasjonen/ livsstilen har stor betydning for menneskets helse og velvære, og  mange av vår tids store helseproblemer skyldes nettopp for lite bevegelse.

Tretthet0%
Hodepine0%
Nakkesmerter0%
Søvnproblemer0%
Rastløs, vanskelig å sitte stille0%
Smerte i skuldre0%
Følelse av anspenthet0%
Mye bekymret eller urolighet0%

DET RESULTERER ÅRLIG I:

3100000

Fraværsdager

100 000

Sykehusinnleggelser

2500000

Legekonsultasjoner

5000

Førtidspensjoneringer

Tenk om vi i sammen kunne legge til rette for arbeidsplasser hvor en av målsettingene med det daglige arbeidet skulle være at du var i bedre form når du gikk hjem i fra jobb, enn da du kom på jobb.

Ole Petter Ramfjord. Fysioterapeut & gründer

Jobbhelse og folkehelse – to sider av samme sak!

Daglig bruk av TRABBIC Work & Surf ståbrett på jobb:

 • Aktiviserer så mye som 75% av hele bevegelsesapparatet
 • Øker hjertefrekvensen og blodsirkulasjonen
 • Ventilerer lunger
 • Opprettholder normal kroppsholdning og leddbevegelighet
 • Avlaster og styrker bein, hofter, rygg/mage og nakke
 • Senker skuldrene og roer stresset
 • Balanserer hjerne og nervesystemet
 • Øker konsentrasjonen
 • Senker muskelspenning og lindrer plager
 • Gir positiv tanke og øker selvtilfredsheten
 • Gir deg økt energi og en bedre dag

Gi deg selv en aktiv dag på jobben!

DETTE SIER KUNDENE: