Viktige effekter ved daglig bruk av Trabbic Work & Surf ståbrett på kontoret

Liten innsats, stor effekt!

Inaktivitet, altfor mye sitting, og mangel på variasjon og daglig fysisk utfoldelse, er vår tids største risikofaktorer for helseplager og sykdom. Vi har rett og slett fjernet oss i fra den naturlige bevegelsen.

Svært mange av oss sitter altfor mye i hverdagen, og altfor mange av våre arbeidsoppgaver løses også sittende. Ja, til og med en del av barn og unges lek utføres sittende.
Vi i kompetansebedriften TRABBIC har de siste årene jobbet med utviklingen av et lav-terskel aktivitetskonsept for arbeidsplassen. Work & Surf ståbrett er en del av dette konseptet. Her har vi hentet inn bevegelser og aktivitet så lik naturens bevegelser som mulig.

Her er 6 viktige effekter du oppnår ved daglig bruk av TRABBIC Work & Surf ståbrettet på kontoret:

  • Oppreist og riktig holdning/ arbeidsstilling
  • Det bli mer behagelig å stå og tiden man står øker
  • Aktiv og variert bruk av svært mange av kroppens muskler
  • Avlastning for nakke, skuldre og rygg
  • Økt overskudd og velvære
  • En bedre dag på jobben

Work & Surf ståbrett gir deg den lille aktiviteten med den store effekten!


Dersom du og din bedrift ønsker å prøve ut konseptet, så bare ta kontakt med oss på telefon 940 11 933 eller e-post: ole.petter@trabbic.no.
Vi hjelper dere gjerne i gang! Vår målsetting er å bidra til å bedre folkehelsa ved å redusere sittetiden til befolkningen.


Over tusen mennesker har allerede tatt Trabbic Work & Surf ståbrett i bruk på kontoret. De melder sin store tilfredshet tilbake til oss. De sier: «behagelig å stå, mer overskudd, lettere å konsentrere seg, mindre vondt i nakke, skuldre og rygg, bedre balanse og sterkere i kroppen»