Sissel fikk en ny hverdag på jobben med Work & Surf ståbrett

Jeg er superfornøyd!

Sissel Louise Anker jobber ved Kongerød ungdomsskole. Hun fikk Work & Surf ståbrett i forbindelse med en helsetilpasning, for å legge til rette for mer aktivitet og bedre variasjon.

Tilbakemelding gitt til fagkonsulent ved oppfølging etter 7 uker:

Jeg er superfornøyd! Brettet har vært i bruk hver dag siden jeg fikk det, og jeg bruker det i flere etapper i løpet av dagen, noen korte og noen lange. Det vil si at jeg går mye av og på. I sum bruker jeg det nok fra 1 til 3 timer pr. dag.  Jeg opplever at bevegelsen brettet gir meg er veldig god for ryggen og beina. I tillegg til hev/senk-understellet til pulten min er Work & Surf  brettet den viktigste delen av tilpasningen jeg fikk på min arbeidsplass. Jeg føler jeg har fått en ny hverdag på jobben!

Tilpasning og oppfølging ble utført av fagkonsulent Morten Holt fra Ergonomikonsulentene AS


Vi hjelper dere gjerne i gang! Vår målsetting er å bidra til å bedre folkehelsa ved å redusere sittetiden til befolkningen. Dersom du og din bedrift ønsker å prøve ut konseptet, så ta kontakt med oss på telefon 940 11 933 eller e-post: ole.petter@trabbic.no.