Hva gjør et ståbrett for deg som jobber på kontor?

Den lille aktiviteten med den store effekten

Inaktivitet og sitting er en vår tids største risikofaktorer for sykdom og helseplager. Svært mange av oss sitter altfor mye i hverdagen, og mange av våre arbeidsoppgaver løses også sittende. Ja, til og med en del av barn og unges lek utføres sittende.

Vi i kompetansebedriften TRABBIC AS har de siste årene jobbet med utviklingen av et lav-terskel aktivitetskonsept for arbeidsplassen. Work & Surf ståbrett er en del av dette konseptet. Her har vi hentet inn bevegelser og aktivitet så like naturens bevegelser som mulig.

Den lille aktiviteten du får i brettet ved hev/senk pulten er det som skal til for å holde kroppen i gang igjennom en ensidig hverdag på kontoret.

Vår målsetting i TRABBIC er å bidra til å bedre folkehelsa ved å redusere sitte-tiden til befolkningen.

Dersom du og din bedrift ønsker å prøve ut konseptet, så bare ta kontakt med oss på telefon 940 11 933 eller e-post: ole.petter@trabbic.no.

Vi hjelper dere gjerne i gang!

 
Over tusen mennesker har allerede tatt Trabbic Work & Surf ståbrett i bruk på kontoret. De melder sin store tilfredshet tilbake til oss. De sier: «behagelig å stå, mer overskudd, lettere å konsentrere seg, mindre vondt i nakke, skuldre og rygg, bedre balanse og sterkere i kroppen»