Hva er et ståbrett?

Ståbrettet er den optimale tilretteleggingen av kontorarbeidsplassen

 

Kontorarbeidsplassen er blant de mest ensidige og statiske arbeidsplassene i arbeidslivet i dag. Vi vet mye om hvor helseskadelig dette kan være over tid. Det er derfor stort fokus på å gjøre disse arbeidsplassene mer helsefremmende. Mer enn 1 million norske arbeidstakere har i dag stillesittende, og dermed svært fysisk belastende arbeid.

Hev senk pulten har vært på markedet i noen år, men med ganske begrenset helseeffekt. Dette fordi veldig mange, av ulike grunner fortsatt er blitt sittende på stolen. For tungt å stå på et hardt gulv, tenker ikke på å reise meg, gammel vane og sitte. Dette er noen av grunnene.

Ståbrettet, vippebrettet / balansebrettet for kontorarbeidsplass er derfor kommet på markedet for å bidra til en langt mer variert og dynamisk arbeidsdag på kontoret.

Ståbrettet har til formål å gi så mye og riktig bevegelse fra underlaget som mulig, uten at dette forstyrrer arbeidet som gjøres.

Bevegelsen fra brettet gir kroppen den nødvendige variasjon i muskelbruk. Vi får en riktig/gunstig oppreist holdning som særlig avlaster skulder/nakke og rygg. Skulder/nakke- og ryggplager ser kontorlivets største helseplage.

TRABBIC WORK & SURF ståbrett er et unikt aktivitetsbidrag til stillesittende arbeidsplasser. Ståbrettene er designet for bruk ved hev/senk bord, og målsetningen er å gi folk bedre helse. Se mer informasjon om ståbrettene våre her.

Trabbic balansebrett - ståbrett til hev senk bord. Stå deg til bedre helse